Vi hjelper ansatte med å bo og arbeide i utlandet

Vår primære målsetting er å være en totalleverandør av tjenester for kunder som trenger å sende ansatte og deres familier til å jobbe og bo i et annet land. Vi leverer teknologi og tjenester som gjør det mulig for arbeidsgivere å administrere ansatte på oppdrag over landegrenser på den mest kostnadseffektive og sikre måten.

Bedriftens målsetting

SWAIRI AS har ambisjoner om å være ledende innen mobilitet av ansatte over landegrenser. SWAIRI-plattformen vil hjelpe våre kunder med å manøvrere kompleksiteten som følger enhver utstasjonering samt muliggjøre betydelige besparelser i tiden som brukes.

Funksjonaliteter som er innebygget i vår løsning vil gjøre SWAIRI til en komplett leverandør av viktige tjenester som trengs for å administrere ansatte og deres medfølgende familie ved arbeid i et annet land.

Hvem er våre primære kunder?

Våre kunder vil i utgangspunktet være selskaper av alle størrelser som opererer i et globalt marked som planlegger å sende sine ansatte og deres familier til å bo og jobbe i utlandet. Verktøyet tar også for seg behovene selskaper har med å rapportere forretningsreisende over hele verden.

Forretningsfilosofi

Vi tar sikte på å være leverandør av smarte løsninger for ansatte som flytter over landegrenser og den foretrukne strategiske partneren til våre bedriftskunder ved å tilby tjenestene gjennom mest oppdaterte teknologier. Vi tilbyr det mest profesjonelle verktøyet for styring av arbeidsflyt og setter søkelys på å utvikle dedikerte medarbeidere som leverer service i henhold til kundenes forventningene.

Swairi
Telefon: +47 221 50 050
E-post: swairi@swairi.no
Adresse: Storgata 7, 2000 Lillestrøm
Org.nr: 917 847 320

Lenker
Swairi Global collaboration system
Rådgivning
Outsource hele prosessen
Sjekk dine tall – enkle beregninger
Kontakt oss