Skulle du ønske at internasjonal mobilitet (Global mobility) var enklere?

Swairi er et helhetlig system gir deg full oversikt og hjelper deg til å ivareta både arbeidsgivers og arbeidstakers interesser. All informasjon samlet på ett sted gjør utstasjonering enklere.

Med egenutviklet skybaserte Global moblity system og med lang erfaring fra arbeid med utstasjonering av medarbeidere, ønsker vi å hjelpe bedrifter med å gjøre utstasjoneringer enklere.

Slik hjelper vi deg

Eget Global Mobility system

Vår skybaserte løsning, Swairi, fjerner behovet for excel ark, e-post kommunikasjon og mengder med løse dokumenter. Her kommuniserer du  enkelt med arbeidstaker og andre kontaktpersoner direkte via vår app. Vi skreddersyr løsningen til dine behov.

Consulting og Training

Vi bistår din bedrift både i planleggingsfase, under stasjoneringsopphold og ved avslutning av stasjoneringssak. Vi presenterer mulige utfordringer dere vil møte ved utstasjonering av ansatt. Sammen identifiserer vi arbeidsoppgaver, og blir enige om hvordan disse kan løses for hver enkelt sak.

Prosjektledelse - Outsourcing

Vi utfører praktiske oppgaver knyttet til
utstasjonering og sørger for at identifiserte oppgaver tas hånd om både i Norge og i utlandet. Du kan trygt outsource hele prosessen til oss

 

Om Swairi

Swairi er en komplett servicepartner for arbeidsgivere som skal sende arbeidstager med familie til utstasjonering i annet land. Vårt Employee mobility system er basert på skyteknologi og tilpasset B2B markedet. Systemet gjør det mulig for arbeidsgiver å administrere utstasjoneringer på en kostnadseffektiv og sikker måte. Vi har lang erfaring innen Global Mobility med erfaring fra blant annet DNV, Hydro, Telenor, Yara and many other.

ISO sertifisert

Swairi as er sertifisert med ISO9001og ISO27001. Sertifiseringen anerkjenner Swairi as som en effektivt og kvalifisert systemleverandør som tar nødvendig hensyn for å sikre brukerdata

Er du privatperson som skal utstasjoneres?

Her kan du gjøre beregninger og se noe av
den informasjonen du og din arbeidsgiver
må ha oversikt over før du utstasjoneres.

Kontakt oss gjerne for en
demo av vår skybaserte
løsning eller for tilbud på våre tjenester.

  Swairi
  Telefon: +47 221 50 050
  E-post: swairi@swairi.no
  Adresse: Storgata 7, 2000 Lillestrøm
  Org.nr: 917 847 320

  Lenker
  Swairi Global collaboration system
  Rådgivning
  Outsource hele prosessen
  Sjekk dine tall – enkle beregninger
  Kontakt oss